Ik Vùtrek / EEN ONGEKEND VERHAAL.

Uit het dagboek van een verstoten zonderling.

Jaren geleden leerde ik een mevrouw kennen. Ze wilde afgezonderd in de natuur wonen,  en leven volgens de Anastasia leer. Ze zei alsmaar: ” We moeten hier weg uit Nederland, want ze vergiftigen ons hier allemaal”

Algauw werden haar opvattingen de mijne. We gingen samen bouwvallige huizen bezichtigen, en de jaren die volgden heb ik alles uit de kast getrokken om haar droom te verwezenlijken. Het mag een wonder heten dat het gelukt is want de budgettaire voorzieningen ontbraken volledig.

Vele jaren later was het een feit, ik kreeg de sleutels overhandigd van een piepklein onbewoonbaar huisje in de Franse heuvels. Na een paar weken klussen raakte de mevrouw uit beeld. Klussen was niet haar ding, en ik paste evenmin in haar bestaan. En zo bleef ik zitten met een project waar ik eigenlijk nooit voor had gekozen, en waarvan ik ook niet wist hoe ik de zakelijke aspecten moest aanpakken.

Enfin, na al de moeite die ik er voor heb gedaan, en met de gratie van God wil ik toch eens proberen om te gaan verhuizen naar Frankrijk. De grootste uitdaging zit hem in het verbouwen van het huisje, en het probleem met inkomen, dit vanwege mijn slechte lichamelijke gestel. Ik heb namelijk al 20 jaar last van chronische duizeligheid en oorontstekingen. Waarschijnlijk is deze actie een ‘mission impossible’, maar er valt voor mij nog weinig te verliezen.

Enfin, in dit honderd pagina’s rijk geïllustreerde boek beschrijf ik mijn Franse belevenissen en ervaringen. Het is een als ’t ware een aflevering van de bekende tv serie: Ik vertrek. Maar dan van een afgestoten eenling die buiten het oog van de camera’s opereert.  Waar het boek stopt gaat de weblog verder voor meer info:  www.ikvutrek.nl/blog

Te bestellen via boekenbestellen.nl 26,95€ (paperback)

Binding : Paperback (26,95€)  Hardcover editie (28,50€)
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 210mm x 297mm  (A4 BIG SIZE!!)
Aantal pagina’s :  97 met  (VOlLEDIG IN KLEUR)
Uitgeverij : Ikvutrek.nl
ISBN : 978-94-6345-520-6
Datum publicatie : 1-2-2019

voor meer info: https://www.boekenbestellen.nl/boek/ik-vutrek-paperback-editie/9789463455206

 

 

Deze site wordt gehost door: